ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

Παρακαλώ ρωτήστε μας για τις τελικές τιμές των προιόντων γιατί ενδεχομένως κάποια από αυτά να έχουν δεχτεί ένα μικρό ποσοστό αύξησης.
Είμαστε σε διαδικασία αλλαγής των τιμών.

ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΕΣ ΕΝΤΟΜΩΝ

ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΕΣ ΕΝΤΟΜΩΝ

Brand: ARGO Κωδικός: BARBASTELLO
Εντομοαπωθητική συσκευή εσωτερικών χώρων που εξασφαλίζει άνεση χάρη στην αθόρυβη λειτουργία της και την υψηλή απόδοσή της. Με ανεμιστήρα αναρρόφησης και λάμπα UV και κατανάλωσή που κυμαίνεται στα 7 W . Κάλυψη: 50 m2 Διαστάσεις: 22 X 20 X 8 cm..
24,40€
Χωρίς ΦΠΑ:19,68€
Brand: ARGO Κωδικός: BASETTINO
Εντομοαπωθητική συσκευή εσωτερικών χώρων που εξασφαλίζει άνεση χάρη στην αθόρυβη λειτουργία της και την υψηλή απόδοσή της. Με ανεμιστήρα αναρρόφησης και λάμπα UV και κατανάλωσή που κυμαίνεται στα 2 W. Διαθέτει αισθητήρα φωτός για να ανάβει και να σβήνει αυτόματα και χρησιμοποιείται και σας φως..
19,40€
Χωρίς ΦΠΑ:15,65€
Brand: ARGO Κωδικός: MOLOSSO
Εντομοαπωθητική συσκευή εξωτερικών χώρων με ιδιαίτερα κομψό σχεδιασμό. Με άνοιγμα και από τις τέσσερεις πλευρές και τοποθετημένες τις λάμπες UV σε θέση που να εξασφαλίζεται η μέγιστη αποδοτικότητα προσέλκυσης. Δεν περιέχει χημικά ή επικίνδυνα αέρια και η κατανάλωσή της είναι ιδιαίτερα χαμηλή (..
69,40€
Χωρίς ΦΠΑ:55,97€
Brand: ARGO Κωδικός: SEROTINO
Εντομοαπωθητική συσκευή που λειτουργεί και σαν λάμπα ασφαλείας με επαναφορτιζόμενη μπαταρία. Η συσκευή διαθέτει λάμπα UV και κατανάλωσή της κυμαίνεται στα 7 W. Δεν περιέχει χημικά ή επικίνδυνα αέρια και διατίθεται με μετασχηματιστή 12 V. Κάλυψη: 100 m2 Διαστάσεις: 22 X 20.5 X 8 cm &nb..
39,40€
Χωρίς ΦΠΑ:31,77€
Brand: ARGO Κωδικός: VESPERTILIO
Εντομοαπωθητικές συσκευές εσωτερικών χώρων με κατασκευή από αλουμίνιο και βαφή που δεν χαράσσεται. Ιδιαίτερα ευέλικτες αφού τοποθετούνται είτε στο δάπεδο είτε στον τοίχο. Είναι εξοπλισμένες με δύο λάμπες UV και δεν περιέχουν χημικά ή επικίνδυνα αέρια. Οι συσκευές διαθέτουν αφαιρούμενο δίσκο..
38,40€
Χωρίς ΦΠΑ:30,97€
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)
Χρησιμοποιούμε cookies και άλλες παρόμοιες τεχνολογίες για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας και τη λειτουργικότητα του ιστότοπού μας.