ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

Παρακαλώ ρωτήστε μας για τις τελικές τιμές των προιόντων γιατί ενδεχομένως κάποια από αυτά να έχουν δεχτεί ένα μικρό ποσοστό αύξησης.
Είμαστε σε διαδικασία αλλαγής των τιμών.

ΦΙΛΤΡΑ ΑΜΜΟΥ ΠΙΣΙΝΑΣ

ΦΙΛΤΡΑ ΑΜΜΟΥ ΠΙΣΙΝΑΣ

Brand: HAYWARD Κωδικός: HCF SERIES
Επαγγελματικό φίλτρο άμμου υψηλής κλίνης, βαρέως τύπου με monoblock κέλυφος. Το HCF της Hayward είναι φτιαγμένο από GRP με τη μέθοδο της συνεχούς περιέλιξης εμποτισμένου πολυεστέρα «Bobbin Winding», διαθέτει τεχνικά και ποιοτικά χαρακτηριστικά βιομηχανικών εφαρμογών. To εργοστάσιο της fiberpool ω..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Brand: PENTAIR Κωδικός: TRITON II
Το TRITON II clearpro αποτελεί μια παραλλαγή του κλασσικού φίλτρου άμμου της Pentair με μόνη διαφοροποίηση στο σχεδιασμό και κατασκευή των διαχυτών. Έτσι το TRITON II clearpro διαθέτει σύστημα διαχυτών με ικανότητα κατακράτησης 10 micron. Αυτή η τροποποίηση επιτρέπει την πλήρωση του φίλτρου αποκλε..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Brand: PENTAIR Κωδικός: TRITON II
Κλασσικό φίλτρο άμμου Fiberglass τύπου monoblock με μέγιστη πίεση λειτουργίας 3,5bar και διάφανο θολωτό καπάκι οροφής για ομοιόμορφη διάχυση. Με αμερικάνικες προδιαγραφές και πιστοποίηση κατά NSF διατίθεται από την Pentair με αναλλοίωτες τεχνικές προδιαγραφές τα τελευταία 30 χρόνια. Διαθέσιμο σε δια..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Brand: AQUALINE Κωδικός: AQUA
Φίλτρο άμμου πισίνας πολυεστερικό φτιαγμένο από GRP και ενισχυμένο με υαλοΐνες με τη μέθοδο της συνεχούς περιέλιξης εμποτισμένου πολυεστέρα που σε συνδυασμό με τους μεγάλου διαχύτες (1,5ʺ) βαρέως τύπου προσδίδουν αξιοπιστία σε ένα φίλτρο σχεδόν service-free. Διατίθεται σε εκδόσεις με πολυβάνα ορ..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Brand: AQUALINE Κωδικός: AQUA
Φίλτρο άμμου πισίνας πολυεστερικό με monoblock κέλυφος τύπου bobbin wound και κορυφαία χαρακτηριστικά ποιότητας και απόδοσης. Διαθέτει κλίνη διύλισης 1,0m και 1,2m, θυρίδα οροφής και πλευρική και διαχυτές βαρέως τύπου. Υπερκαλύπτει και τις πιο απαιτητικές προδιαγραφές. Πολλαπλή βαλβίδα PERAQUA ..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Brand: AQUALINE Κωδικός: AQUA
Επαγγελματικό φίλτρο άμμου υψηλής κλίνης φτιαγμένο από πολυεστέρα σύμφωνα με τις αυστηρές προδιαγραφές της Aqua Centre. Διαθέτει monoblock σώμα τύπου bobbin wound, ύψος κλίνης 1.0m, βιομηχανικό καπάκι μεγάλης διατομής με γέφυρα, συνδέσεις και διαχυτές βαρέως τύπου. Ιδανική και οικονομική λύση γι..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Brand: IML Κωδικός: VIENA SERIES 1.0m
Επαγγελματικό φίλτρο άμμου Monoblock Viena 1,0m Ισπανίας. Αξιόπιστη επιλογή με μεγάλο nominal life-cycle και ύψος κλίνης 1,0m προσφέρεται για πίεση λειτουργίας 2,5/4/6bar και διατομές από Ø1.050 έως Ø3.000mm Διάμετρος (Ø)           Ταχύτητα ..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Brand: IML Κωδικός: VIENA SERIES 1.2m
Monoblock φίλτρο πολυεστερικό φτιαγμένο με τη μέθοδο της συνεχούς περιέλιξης εμποτισμένου πολυεστέρα. Το Viena 1,2m διαθέτει ύψος κλίνης 120cm και συγκεντρώνει κορυφαία ποιοτικά και τεχνικά χαρακτηριστικά που υπόσχονται χρόνο ζωής ταυτόσημο της εκάστοτε πισίνας που θα εγκατασταθεί. Ιδανικό ..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Brand: MINDER Κωδικός: MS SERIES
Το δημοφιλέστερο φίλτρο της αυστραλιανής Minder συνδυάζει άριστα το value for money με την αξιοπιστία και την ποιότητα διύλισης. Αποτελεί ένα φίλτρο άμμου πισίνας με monoblock κέλυφος φτιαγμένο από GRP με τη μέθοδο της συνεχούς περιέλιξης εμποτισμένου πολυεστέρα. Διαθέτει διαχύτες βαριάς κατασκευής ..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Brand: MINDER Κωδικός: MSΗ SERIES
Οι δημόσιες πισίνες λόγω φορτίου και πολύ υψηλό ημερήσιο αριθμό χρηστών απαιτούν ιδιαίτερη μεταχείριση σε επίπεδο διύλισης. Η τετράωρη ανακυκλοφορία ενός συμβατικού φίλτρου άμμου συνήθως δεν είναι αρκετή. Η λύση της αυστραλιανής εταιρίας Minder που εξειδικεύεται στον τομέα της διύλισης είναι..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Brand: EMAUX Κωδικός: SMG SERIES
Φίλτρο άμμου πισίνας με πλευρική πολλαπλή φτιαγμένο από GRP και ενισχυμένο με υαλοΐνες που προσδίδουν μεγάλη μηχανική αντοχή και αξιοπιστία σε καθημερινή χρήση. Το φίλτρο διαθέτει διάφανο καπάκι οροφής για εύκολη επίβλεψη της κλίνης, καπάκι twist-lock, άψογο φινίρισμα πολυεστέρα με gelcoat και..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Brand: EMAUX Κωδικός: SMG SERIES COMMERCIAL
Επαγγελματικό φίλτρο άμμου υψηλής κλίνης από GRP και ενισχυμένο με υαλοΐνες. Το φίλτρο απευθύνεται σε απαιτητικές εφαρμογές μεσαίου κυβισμού και διαθέτει άψογο φινίρισμα με gel coat, κλίνη 1,0m και καπάκι βαρέως τύπου με μεταλλική γέφυρα. Το SMG commercial συνδυάζει ποιότητα και προσιτή τιμή. Διάμετ..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Brand: EMAUX Κωδικός: ΤMG SERIES
Φίλτρο άμμου πολυεστερικό, ενισχυμένο με υαλοΐνες και άψογο φινίρισμα gel coat με πολλαπλή βαλβίδα οροφής “top”. Το TMG του οίκου Emaux ενδείκνυται για εφαρμογές και μηχανοστάσια με περιορισμένες διαστάσεις κυρίως κατά πλάτος. Αξιόπιστο προϊόν με πολύ λίγα σημεία στεγανοποίησης.Διάμετρος (F)&nbs..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Brand: HAYWARD Κωδικός: HCF ARTIK SERIES
Επαγγελματικό φίλτρο άμμου υψηλής κλίνης από GRP, και ενισχυμένο με υαλοΐνες, κατασκευασμένο στο ισπανικό εργοστάσιο της Kripsol διανέμεται από το Group της Hayward και υπόσχεται ανταγωνιστική τιμή χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα. Διατίθεται σε διατομές από Ø1050 έως Ø2200mm.  Διάμετρος (Ø)&nb..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Brand: HAYWARD Κωδικός: HCF BRASIL SERIES
Επαγγελματικό φίλτρο άμμου τύπου Laminated και ενισχυμένο με υαλοΐνες αποτελεί το πρώτο επαγγελματικό φίλτρο που παράχθηκε στο εργοστάσιο του οίκου Kripsol κα διανέμεται πλέον από τον αμερικανικό group της Hayward. Δοκιμασμένο σε σκληρές συνθήκες φορτίου, ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων και υδροπάρ..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Brand: HAYWARD Κωδικός: HCF MALAGA SERIES
Το HCF Malaga είναι το δημοφιλέστερο φίλτρο για εφαρμογές μεσαίου και μεγάλου κυβισμού δημόσιας χρήσης. Με ύψος κλίνης 0,80m κατασκευή βαρέως τύπου, μεγάλη θυρίδα οροφής και παροχές από 35 έως 77m3/h αποτελεί την καλύτερη επιλογή σε επίπεδο value for money.  Διάμετρος (F)    ..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Brand: HAYWARD Κωδικός: HCF SAN SEBASTIAN SERIES
Πολυεστερικό φίλτρο άμμου υψηλής κλίνης για απαιτητικές και επαγγελματικές εφαρμογές. Προσφέρει πολύ υψηλά επίπεδα διύλισης και αξεπέραστη ποιότητα νερού. Διατίθεται στη βασική έκδοση με διάφανο καπάκι οροφής και πλευρικό με γυαλάκι επίβλεψης κλίνης. Κατά παραγγελία προσφέρεται με κλίνη 1,..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Brand: HAYWARD Κωδικός: PROSERIES HL SIDE
Φίλτρο άμμου πισίνας Laminated φτιαγμένο από πολυεστέρα και ενισχυμένο με υαλοΐνες που προσδίδουν μεγάλη μηχανική αντοχή και αξιοπιστία σε καθημερινή χρήση και εντατική καταπόνηση. Η πολυεστερική εκδοχή του κλασσικού φίλτρου Hayward αποτελεί οικονομική και ταυτόχρονα ασυμβίβαστη επιλογή. Διατί..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Brand: HAYWARD Κωδικός: PROSERIES HL TL SIDE
Φίλτρο άμμου πισίνας Laminated φτιαγμένο από πολυεστέρα και ενισχυμένο με υαλοΐνες που προσδίδουν μεγάλη μηχανική αντοχή και αξιοπιστία. Το ProSeries HL TL διαθέτει διάφανο καπάκι νέας σχεδίασης τύπου Twist-Lock βαρέως τύπου με ενδείκτη πίεσης από ανοξείδωτο ατσάλι.  Διάμετρος (Ø)  &n..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Brand: IML Κωδικός: TEIDE SERIES
Φίλτρο πολυεστερικό φτιαγμένο από GRP και ενισχυμένο με υαλοΐνες, μοντέλο Teide Ισπανίας. Το φίλτρο διατίθεται σε διαμέτρους από Ø1.050 έως Ø1.400mm με μικρό και προαιρετικά με μεγάλο καπάκι οροφής και βιομηχανικές συνδέσεις μεγάλων διατομών τύπου φλάντζα/λαιμός από Ø75 έως Ø110mm. Οικο..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Brand: IML Κωδικός: TEIDE SERIES
Επαγγελματικό φίλτρο άμμου υψηλής κλίνης από GRP και ενισχυμένο με υαλοΐνες. Κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου στην Ισπανία. Διαθέτει καπάκι μεγάλης διαμέτρου και προσφέρεται σε μοντέλα διαμέτρου από Ø1.050 έως Ø2.000mm και παροχές από 25 έως 157m3/h  Διάμετρος (Ø)          Τ..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Brand: KRIPSOL Κωδικός: ARTIK CLASSIC
Φίλτρο άμμου πισίνας τύπου Laminated φτιαγμένο από πολυεστέρα και ενισχυμένο με υαλοΐνες που προσδίδουν απαράμιλλη μηχανική αντοχή και αξιοπιστία σε καθημερινή αλλά και εντατική χρήση. Η εξέλιξη του κλασσικού BR διατίθεται με πολλαπλή βαλβίδα πλευρική αλλά και οροφής σε διατομές από Ø400 έως Ø..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Brand: KRIPSOL Κωδικός: ARTIK EVO
Φίλτρο άμμου πισίνας τύπου Laminated φτιαγμένο από πολυεστέρα και ενισχυμένο με υαλοΐνες που προσδίδουν απαράμιλλη μηχανική αντοχή και αξιοπιστία. Το Artik Evo ως επαγγελματική παραλλαγή του κλασσικού Artik (ΑΚ) διαθέτει καπάκι οροφής τύπου Twist-lock βαρέως τύπου με ενδείκτη πίεσης φτιαγμένο από αν..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Brand: KRIPSOL Κωδικός: BALEAR CLASSIC
Φίλτρο άμμου πισίνας τύπου Laminated φτιαγμένο από πολυεστέρα και ενισχυμένο με υαλοΐνες που προσδίδουν απαράμιλλη μηχανική αντοχή ακόμα και σε ακραίες συνθήκες λειτουργίας. Το Balear (BR) αποτελεί διαχρονικά το δημοφιλέστερο φίλτρο σταθερής κλίνης του ισπανικού οίκου KRIPSOL. Διατίθεται με πλ..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Brand: KRIPSOL Κωδικός: CORDOBA
Επαγγελματικό φίλτρο άμμου φτιαγμένο από πολυεστέρα και ενισχυμένο με υαλοΐνες. Το φίλτρο διαθέτει διάφανο καπάκι για εύκολη επίβλεψη των εσωτερικών μερών ενώ ταυτόχρονα υπόσχεται κρυστάλλινο νερό λόγω της υψηλότερης κλίνης διύλισης κατά 20% έναντι των συμβατικών. Το φίλτρο συμμορφώνεται πλή..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Brand: KRIPSOL Κωδικός: SAN SEBASTIAN
Πολυεστερικό φίλτρο άμμου υψηλής κλίνης για απαιτητικές και επαγγελματικές εφαρμογές. Προσφέρει πολύ υψηλά επίπεδα διύλισης και αξεπέραστη ποιότητα νερού ανεξαρτήτως φορτίου. Διαθέτει άνω και πλευρική θυρίδα από διάφανο PP, γυαλάκι επίβλεψης κλίνης ενώ κατά παραγγελία προσφέρεται με κλίνη 1,..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Brand: MINDER Κωδικός: G SERIES TOP
Η εκδοχή του αυστραλιανού οίκου Minder για φίλτρα Laminated με πολλαπλή βαλβίδα οροφής διαθέτει την πληρέστερη γκάμα ξεκινώντας από διαμέτρους Ø400mm και καταλήγοντας σε φίλτρα διαμέτρου Ø1.050mm ικανή να καλύψει πισίνες έως 160m3 με 1 μόνο φίλτρο. Ποιοτικά διατηρεί τα κορυφαία χαρακτηριστικά του GS..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Brand: MINDER Κωδικός: GS SERIES
Φίλτρο άμμου πισίνας τύπου Laminated με άψογο φινίρισμα gel coat και ενισχυμένο με υαλοΐνες που προσδίδουν μεγάλη μηχανική αντοχή και αξιοπιστία με πίεση κανονικής λειτουργίας 2,5bar. Το GS της αυστραλιανής Minder διαθέτει διάφανο καπάκι οροφής για εύκολη επίβλεψη κλίνης και διατίθεται σε διαμέτρ..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Brand: AQUALINE Κωδικός: AQUA FILTRATION
Compact kit ανακυκλοφορίας και φίλτρανσης splash με φίλτρο άμμου, πολλαπλή βαλβίδα 1,5ʺ κορυφής και αντλία ανακυκλοφορίας με προφίλτρο. Προσφέρονται με πλαστική βάση εγκατάστασης και παροχές από 6m3/h έως 14m3/h.   Διάμετρος           ..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Brand: HAYWARD Κωδικός: FILTRATION UNITS
Compact-kit ανακυκλοφορίας και φίλτρανσης με φίλτρο άμμου Hayward, πολλαπλή βαλβίδα 1,5ʺ κορυφής και αντλία ανακυκλοφορίας Hayward Powerflo II. Προσφέρονται προεγκαταστημένα σε βάση πολυπροπυλενίου με ωριαίες παροχές από 5m3 έως 14m3/h. Διάμετρος (D)       Αντλία   ..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Εμφάνιση 1 έως 30 από 44 (2 Σελ.)
Χρησιμοποιούμε cookies και άλλες παρόμοιες τεχνολογίες για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας και τη λειτουργικότητα του ιστότοπού μας.